måndag 30 april 2012

Tema #5

Nästa tema #5: valfri bild tagen i april.
Next theme #5: Any picture taken in April.

Önskar Er alla en trevlig Valborg!

I skrivande stund har 48 publicerat sina bidrag. Blev inte ett dugg förvånad över era tjusiga bidrag.
Men det var en publicist som stack ut. När jag är inne på era bloggar brukar jag kolla runt lite. Vid besöket hos Lapetiterose studsade jag till. Hon presenterade både ett fint (själv?)porträtt och sig själv: Christina 11 år. (Något är fel på din blogg - svårt att kommentera - man får besked att kontakten med bloggen är bruten!! när man klickar på "Skicka kommentar".)
Bland fotoentusiasterna som besöker Ordlös Lördag är alltså åldern från 11 år till pensionärer. Det kallar jag för bra åldersspridning.  

Gärdsmygen, BittensBilder och Annemor hade bilder man obevekligen sögs in i.  
BirgittaFoto visade stolt upp Milton, en hund som garanterat ÄR fotomodell.  
Rosen-sin visade en måne på väg upp eller ner, gryning eller skymning och SigridfraEnget en nattfjäril. ErikSemlan hade plåtat en gammal rostig cykel med halvt styre som trots detta var vacker!
Kanske borde vi kvinnor besöka honom och bli behandlade i hans bildbehandlingsprogram?!  

Emma var en outsprungen blomma medan TottásSkråblikks hade stått ute i regnet. Red valde ståndare och pistill. Bildgatans vitsippa hade fått spännande skuggor och VarDagEttÄventyrs träd hade blivit softad.  
MonicaoJacobs schäffer hade disiga, spridda solstrålar bakom sig, etLiteØyeblick strävade uppåt i sin trappa och Marit hade ställt sig vid rätt fönsterglugg.  
FruVallmo var på stranden och blev lycklig över en fiskebåt och Linnea fikade och passade på att visa upp ett pampigt golv som passade utmärkt i s/v.  
Knoppe13 gillar skidåkning och tog en fin naturbild inklusive linbana. Marjas vresiga träd var gröngrått och KerstinsFotos lupinblad var formade så att en stor vattendroppe samlats.  

MadamInk´sFoto lyckades med konststycket att fånga en vattendroppe på en gren just innan den föll mot marken och Anjoes blomma var tredelad. Hannas Vattenmoder var omgärdad av vatten medan ett barn lutade sig över kanten och ville ha kontakt och Chralex fina staty sprutade vatten.  
MinDag har bevisligen makroobjektiv och EvaTrillians vattendroppar var gröna.
När Annelie besökte paradiset ställde Pialotta upp basfiolen för fotografering. Mona fann en öppen port och fascinerades av fönstret ovanför när Maria stannade till vid en grind där solen fixat fina skuggor. Samma teknik använde Mormor fast hon hade vält ett glas.  

Rimkogeren var både hög och låg denna gång. Hans foto visade markväxter OCH vindkraftverk.
Nu vet vi alla att MariaL har fejkade höstlöv i sin hall och att StareStröm är förtjust i löjtnantshjärtan.

 Anemonen är fortfarande omgiven av snö. Stugan hon bor i ligger långt från moderna internetuppkopplingar så det blev svårt med publiceringen. Det blev bättre när hon hivat ut modemet genom stugfönstret. Kallchock?  
Marianne käkade danskt rågbröd med majonnäs och tomat och MadWorld hade fångat fyra grässtrån. AnneMarie visade upp ”tjocka släkten” medan Illhertz riktade sin kamera mot SVT:s kameraman.
HansHb förklarade sin kärlek till dam i högklackat med en ros och BP valde limegröna hus.  
LenaoTommy ”lider” av kunskapstörst och AnitasBlogg/Malta tog en promenad på stranden där en kvinna i festklänning fotograferades.  
MaritJ blåste såpbubblor i rött, Ezters tidsperspektiv var stort och Twiggis grässtrå vackert.

Stort tack för alla era "bidrag"!!