måndag 14 maj 2012

Tema #7”Ingen skugga utan ljus” skrev AnitasBlogg/Malta som hade plåtat en skallbagge med både skugga och fin skärpa.
Imsy hade elektrifierat ljuset i form av en blixt och Tezzii använde lysdioder i olika färger bakom Sallys avgjutna hand och fot – färg efter behov. FruVallmo passade på med kameran när Norrskenet spelade så magiskt på himlen.
EvaTrillians bildsensor fick information ovanifrån i form av olika molnnyanser - så också BP, SigridFraEnget och ChristinaFraEnget (f.d. Lapetiterose). Fast de två sistnämnda avvaktade med klicket tills solen bröt igenom.
MalysKrok satt ivrigt och väntade vid måsboet för att fånga måsungens pickande i sitt hårda hölje – och se där är näbben!! Ett nytt liv kommer till oss.
Färgspel över Berlin fick vi se hos Rosen-sin och Linnea var på väg i upplyst rulltrappa. Soluppgång i ”Sommerheime” stod Mormor för och VarDagEttÄventyr visade färgglada rislampor.
MinFotoBlogg hade gjort en skicklig bildredigering och Marias älvor dansade över ängen.

HansB har tidigare visat sin kärlek i högklackat – nu fick vi se hennes kurvor. Vart ska detta sluta?

MariaL:s vackra katter fick ljuset på sig medan man kunde se ljusspel i MadWorlds kronblad. Anne-Maries naturbild hade spännande ljussken och HZ valde en snygg komposition i höstfärger.
Birgittes fönsterlampa reflekterades, BittensBilders stearinljus hade fått en fin inramning och ErikSemlan var nostalgisk och visade en 15 år gammal bild både i s/v och i färg.
 Illhertz tog en promenad till gångtunneln där det finns lampor målade som gubben i månen. Hanna hade tagit sig ut till Borstahusens småbåtshamn och fångat glittrigt vatten.
MonicaoJacobs schäfer fick vi återse i skogen – kanske var det ett UFO som försökte landa bakom? Bildgatan hade plockat fram musen – nej, inte datormusen utan porslinsmusen. Pialotta placerade barnbarnet på en stol och fotograferade eftersom HELA han är ett ljus.  
BirgittaFotos två skyltgubbar med natur och vitt moln förde tankarna till USA och Tina´sPicstorys naturbild bröts av både sol och ”flygplansstreck”. Ljusgröna blad och ”solspel” visade Marja och Ninnie. Twiggys makrobild på blå orkidé var väldigt vacker och Gärdsmygens sädesärla är alltid efterlängtad så här på våren.
Mariane lyckades att få fönster och taklampa att se ”konstnärliga” ut och StareStröm gick ut på balkongen för att ta nattbilder utan stativ. Visst blev det en misslyckad nattbild men resultatet blev tipp topp!

NästaTema: Misslyckad bild (?!)
Next Theme: Failed picture (?!)